Concert pascal
MOPAN Suceava

Marc Anthony, în vârstă de 54 de ani, tocmai s-a căsătorit cu modelul paraguayan Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani, după o logodnă de doar opt luni, informează contactmusic.com. Grandioasa petrecere a avut loc sâmbătă, la Muzeul de Artă Pérez Miami, iar ceremonia a fost oficiată de primarul orașului Miami, Francisc al X-lea Suárez.

Mireasa a purtat o rochie Galia Lahav, cu detalii din dantelă cu accente florale și o trenă lungă, în timp ce mirele a optat pentru un costum Christian Dior. Cântărețul i-a avut pe David Beckham și Carlos Slim drept cavaleri de onoare, în timp ce pentru Nadia, domnișoara de onoare a fost prietena ei, María Elena Torruco. Printre alți invitați de renume s-au numărat Salma Hayek, Maluma, Romeo Santos, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Noua soție a muzicianului a fost Miss Universe Paraguay în 2021, iar cei doi s-au logodit în urmă cu opt luni, pe 13 mai. Nadia a anunțat atunci vestea logodnei pe Instagram cu o fotografie a unui inel cu diamant, care avea o piatră mare în mijloc și două pietre mai mici pe laterale.

Aceasta este prima căsătorie pentru Ferreira și a patra pentru cântărețul latino-american. Marc Anthony a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres, Jennifer Lopez  și Shannon De Lima.

La nuntă nu au participat fosta sa soție Jennifer Lopez, noul ei soț Ben Affleck și nici gemenii de 14 ani ai fostului cuplu, Emme și Max. Dar, înainte de nuntă, Jennifer ar fi trimis flori cuplului.

Contactmusic.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava