Concert pascal
MOPAN Suceava

Marcel Bostan a fost invitat în Interviurile Click! Live. Solistul celebrei formații de rock alternativ, ALTERNOSFERA a discutat cu Antoaneta Banu despre THEATROLL, noul lor concert.

Show-urile explozive, energia formidabilă pe care o oferă publicului şi numărul mare de fani de la concerte plasează ALTERNOSFERA ca un „etalon” pentru genul rock şi alternative din România.

De peste 15 ani, trupa a susţinut concerte în România şi Republica Moldova și a lansat 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

După o perioadă de absență provocată de pandemie, cei de la ALTERNOSFERA revin pe scenă, dar de data aceasta cu o serie de concerte, într-un concept nou și diferit față de ceea ce au oferit până acum fanilor lor. Primele 6 evenimente THEATROLL-CORBUL TROIAN vor avea loc în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov.

Citește INTERVIUL COMPLET, EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/trupa-alternpsfera-revine-in-forta-2208534.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava