Concert pascal
MOPAN Suceava

Membrii trupei Holograf sunt în stare de şoc. Actorul Marcel Iureş a apelat la judecători pentru a le cere bani de pe urma unei colaborări de acum 12 ani. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, la finalul căreia Iureş recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde, conform click.ro.

Scandal de proporţii în showbizul românesc. Cunoscutul actor Marcel Iureş este în proces cu casa de producţie Holograf Productions SRL. Cererea de chemare la judecată a fost înregistrată la sfârşitul lunii iulie, la Tribunalul Bucureşti, şi are ca obiect drepturi de autor şi drepturi conexe, iar până acum nu a fost stabilit un prim termen pentru proces. ”Probabil că nu s-a respectat contractul, o să vorbesc cu avocaţii mei. Am avut o singură colaborare în urmă cu foarte mult timp. La un moment dat am primit o sumă din drepturi conexe, însă nu-mi mai amintesc cât. Vă pot spune doar că în Occident există un sistem bine pus la punct, unde se emit hârtii, aici însă nu se prea întâmplă”, a declarat, luni, pentru Click!, Marcel Iureş, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/marcel-iures-la-tribunal-cu-holograf-pentru-24-de-secunde-exclusiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava