Cu câteva ore înainte de ziua în care s-a oficializat divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin, afaceristul a luat o decizie neașteptată cu privire la o parte din bunurile cântăreței. El cere primarului comunei Livezi să returneze niște saci cu lucruri care aparțin Mariei, potrivit click.ro.

În seara de dinaintea zilei în care au divorțat în mod oficial, Marcel Toader a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a făcut noi dezvăluiri uluitoare: „Domnule primar, vă cer ajutorul și dumneavoastră pe această cale pentru a putea restitui fostei mele soții hainele, documentele și fotografiile din copilărie. Mă adresez dumneavoastră pentru simplul fapt că ne cunoaștem de patru ani, că am fost invitat acasă la dumneavoastră unde am petrecut momente foarte frumoase, pentru care vă mulțumesc, dar și dintr-un alt motiv mă adresez Domniei voastre.”, i s-a adresat Marcel Toader primarului comunei Livezi, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/marcel-toader-decizie-neasteptata-cu-privire-la-bunurile-mariei-constantin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava