MOPAN Suceava

Marcel Toader va fi evacuat din apartamentul său din Brezoianu peste puţin timp, deoarece imobilul va fi vândut la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere. Sorin Stan, administratorul blocului care l-a dat în judecată pe afaceristul rău platnic, a primit, recent, prin Asociaţia de Locatari, hotărârea judecătorilor care admit executarea silită şi, totodată, valorificarea lui, potrivit click.ro.

Pe de altă parte, Marcel Toader spune că va vinde el apartamentul, pentru că s-a săturat să locuiască cu nişte vecini comunişti şi într-un bloc vechi. ”Există un proces pe rol, nu au dreptul să scoată apartamentul acum la licitaţie pentru că nu este legal. Locuinţa este sub sechestrul statului până instanţa decide ce şi cum. Am datoria aia, dar vreau să îţi zic că 20.000 de lei sunt penalităţi pentru că ei în fiecare zi pun 1% penalităţi că aşa vor ei.”, a spus Marcel Toader pentru Click!

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-marcel-toader-ramane-fara-casa-din-cauza-datoriilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava