• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În scandalul de divorţ cu Maria Constantin. Marcel Toader se apără cu toate armele. După ce săptămâna trecută în presă au apărut declaraţii ale Oanei Roman, potrivit cărora afaceristul nu şi-a tratat prea bine fostele soţii şi le-a lăsat cu conturile goale, acum fostul rugbist i-a dat replica vedetei, iar ce a spus despre ea nu îi va cădea prea bine mezinei familiei Roman, notează click.ro.

„Oanei Roman cred că aş putea să-i trimit factura… atunci când venea la mine la piscină, în Floreasca, şi o omeneam cu cafele. Nu şi-a achitat niciodată nota de plată. Ea îmi datorează mie multe lucruri. Vreau să vă spun că şi-a bătut bărbatul (n.r. Marius Elisei). I-a dat cu geanta în cap, l-a înjurat, pumni şi aşa mai departe”, a spus afaceristul la emisiunea lui Dan Capatos, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/marcel-toader-sare-la-gatul-oanei-roman-si-batut-sotul-cu-pumnii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava