Concert pascal
MOPAN Suceava

A jucat zeci de ani pe scena Teatrului Național din București şi s-a căsătorit cu un coleg de breaslă, care a adorat-o, Damian Crâşmaru. Fire copilăroasă, actrița a avut un singur regret, că nu a reușit să devină mamă, notează click.ro. Carmen Stănescu a murit astăzi, la vârsta de 92 de ani, după o lungă suferință.

Singurul regret al actriței rămâne faptul că au a putut să aibă copii. Pe soțul ei, Damian Crâşmaru, l-a cunoscut în 1955, când i s-a propus să intre în spectacolul cu piesa “Doamna nevăzută” de Calderon de la Barca, în rolul Don Manuel, înlocuind un actor care se îmbolnăvise. Spectacolul avea un succes enorm la public. “Pe vremea aceea nu se suspendau spectacolele cu una cu două. Maestrul Sică Alexandrescu, directorul artistic al teatrului, pune urgent dublura. De atunci, nu ne-am mai despărţit, şi după trei ani ne-am cununat civil. În biserică am intrat după câţiva ani, la mănăstirea Sinaia.”, a dezvăluit actrița în autobiografia ”Destăinuiri”, citată de Ziarul Metropolis, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/marea-drama-actritei-carmen-stanescu-am-regretat-enorm-nu-atat-pentru-mine-cat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava