MOPAN Suceava

Florin Busuioc este gata să se întoarcă pe scena teatrului după infarctul suferit în luna noiembrie a anunul trecut. Dacă profesional nu stă deloc rău, fiind în pregătiri să-şi joace magistral rolurile, sufleteşte are o mare deyamăgire personală. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, omul de televiziune care nu şi-a mai văzut fiul de zece ani a povestit amar că nu are o relaţie cu Florin Busuioc Jr. şi îşi reproşează acest lucru, notează click.ro.

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu…mi s-a părut un pic acid, aş zice, dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui”, a povestit actorul pentru Revista Taifasuri, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/marele-regret-al-lui-florin-busuioc-relatia-cu-fiul-lui-imi-reprosez-ca-nu-am-fost

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava