MOPAN Suceava

Familia Clejanilor a început să resimtă urmările accidentului din 23 mai, provocat de rebela Manole Miryam Margareta (28 de ani). Atunci, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a lovit o mașină parcată, însă problemele au apărut în momentul în care polițiștii au testat-o cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, notează click.ro. Iată că acum a ieșit la iveală și rezultatul probelor biologice de la INML.

Margherita de la Clejani a fost audiată pe 28 iulie de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, conform România TV. Potrivit sursei citate, Clejanii ar fi refuzat de două ori să plăteacă testul de la INML, iar din acest motiv Brigada Rutieră a achitat 1.200 de lei pentru a primi rezultatul probelor biologice ale Margheritei. Conform surselor România TV, în ziua în care a provocat accidentul rutier, Margherita ar fi consumat un cocktail de stupefiante, printre care se numără şi cocaina. Margherita era așteptată în cursul zilei de ieri, în faţa poliţiştilor de la Brigada Rutieră, pentru a primi rezultatul examenului toxicologic. Solista va rămâne în continuare cu permisul de conducere suspendat, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/margherita-de-la-clejani-ar-fi-consumat-un-cocktail-de-stupefiante-printre-care-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava