MOPAN Suceava

Nicun campionat organizat de FRF nu poate fi reluat decât eventual după sărbătorile de Paști. Din cauza pandemiei generate de virusul COVID-19 pare atât de greu de prognozat când se va reveni la normal, însă este greu de spus cu o marjă mică de eroare la ce termen se vor relua competițiile oficiale. În această situație nu sunt doar campionatele naționale, ci și întrecerile județene păstorite în zona noastră de AJF Suceava.

„În mod cert, reluarea competițiior oficiale, oricând se va petrece acest lucru va fi una cu porțile închise pentru spectatori. Este normal ca și revenirea la normal să fie una gradual și sigur că vor exista reticențe.

Toți cei cărora le pasă de AJF Suceava se pregătesc să studieze toate variantele posibile pentru a lua cele mai bune decizii ca întrecerile ligilor a IV-a, a V-a și de juniori să se poată încheia cu bine. Sunt convins că împreună vom găsi cele mai bune soluții. Sunt sigur că vom trece cu bine pe această criză, iar fotbalul va reveni mai puternic. Pentru asta, este obligatoriu să fim responsabili și să respectăm cerințele autorităților, pentru că în astfel de momente sănătatea este cea mai importantă”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava