MOPAN Suceava

Maria Ciobanu dă lovitura cu spectacolele de retragere. Deşi, iniţial, artista urma să susţină doar două concerte, unul la Bucureşti şi altul la Craiova, iată că s-a trezit bombardată şi cu alte contracte. Eforturile ei sunt mari, dar vedeta este răsplătită regeşte, potrivit click.ro.

După ce a anunţat că renunţă la cântat şi că se mută la fiica ei, Camelia, în America, îndrăgita interpretă de muzică populară a reuşit să vândă toate biletele la show-ul ei, de la Sala Palatului din Bucureşti, din data de 12 martie. Ba, mai mult, fanii ei din Capitală, care n-au prins un loc în sală, au mai solicitat un spectacol, care va avea loc tot aici, pe 11 martie. De asemenea, pe lângă concertul de la Craiova, Maria Ciobanu va merge cu spectacolul ”Lie, Lie Ciorcârlie, rămân a voastră Mărie” şi la Rm. Vâlcea, pe 10 martie, apoi la Bacău, pe 14 martie şi la Iaşi, pe 15 martie.

Prin urmare, din ultimele ei spectacole, Maria Ciobanu câştigă o avere, adică în jur 300.000 de euro, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/maria-ciobanu-castiga-o-avere-din-cele-sase-concerte-de-retragere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava