Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebre sau necunoscute, femeile apelează în număr mare la mâna iscusită a medicilor esteticieni. Nici “populăresele“ nu fac excepţie, iar exemple sunt cu duiumul în showbiz-ul nostru: Nicoleta Voica şi-a pus silicoane, Irina Loghin a apelat la injecţiile cu botox, Elena Merişoreanu şi-a tatuat sprâncenele, iar Maria Ciobanu şi-a pus dinţi de 8.500 €, potrivit click.ro.

Maria Ciobanu a fost o femeie frumoasă care, în ciuda trecerii timpului, şi-a păstrat trăsăturile distinse. Şi, dacă unele doamne se fâstâcesc atunci când sunt întrebate de vârstă, celebra interpretă de muzică populară nu se sfieşte să spună cu toată gura: „Am 77 de ani!”.

Deşi sunt la modă operaţiile estetice, iar colegele sale de breaslă au apelat la această modalitate de întinerire, artista nu a fost ispitită de bisturiu. Totuşi, Maria Ciobanu şi-a făcut recent o schimbare de natură estetică, schimbându-şi total fizionomia: a trecut pe la medicul stomatolog, potrivit sursei citate. În locul dinţilor inestetici şi neuniformi, artista are acum o dantură albă, de porţelan, care a întinerit-o cu câţiva ani buni. Modificarea a fost sesizată de reporterii Click! şi confirmată de fotografii, dar şi de medicul specialist.

Citește articolul complet și vezi ce schimbări au făcut și Irina Loghin, Nicoleta Voica și Elena Merișoreanu, EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-maria-ciobanu-si-pus-dinti-noi-cu-strungareata-de-8500-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava