Concert pascal
MOPAN Suceava

Maria Ciobanu (82 de ani), stabilită în America, la Los Angeles, a revenit recent în România, după o pauză de doi ani. Cu acest prilej, ”Ciocârlia muzicii populare româneşti” a povestit într-un interviu despre necazurile prin care a trecut, de-a lungul vieţii. Mărturisirile ei sunt emoţionante, potrivit click.ro.

”Ciocârlia muzicii populare româneşti” are, de 38 de ani, o căsnicie fericită, alături de fostul soţ al regretatei Ileana Sărăroiu: ”Mircea Câmpeanu este un om extraordinar de bun. A fost alături de mine şi în momentele grele, când m-au demolat şi când m-au dat afară din casă. Pe atunci eram prieteni de familie, m-a ajutat să mă mut pe Republicii, şi de acolo într-o altă casă unde am stat 23 de ani. În 2004 am găsit căsuţa asta şi mă simt foarte bine. M-am împrumutat de 20.000 €, am renovat-o, am dat totul jos până la cărămidă, am pus geamuri noi, uşi noi. Ne simţim bine, suntem bucuroşi de cuibul acesta pe care îl avem până la bătrâneţe. Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nu-vreau-sa-ma-inmormanteze-america-vreau-pamantul-meu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava