Maria Dragomiroiu ( 61 de ani) este, de departe, solista cu cel mai mare lipici la bani şi la concerte. În fiecare iarnă, împreună cu soţul ei, Bebe Mihu, ea îşi mută reşedinţa în SUA, unde cântă la greu pentru diaspora. Cu spectacolele pe care le va mai susţine de ”Sf Valentine” şi de ”Mărţişor”, vedeta va reuşi să strângă o mică averem potrivit click.ro.

Impresariată de soţul ei, Bebe Mihu, Maria a susţinut recitaluri de câteva ori pe săptămână, iar numai de Revelion ea a reuşit, potrivit apropiaţilor, să strângă 20.000 de dolari, având cotă parte din preţul biletelor vândute. Dar şi în februarie, agenda concertistică este plină, ea fiind aşteptată de românii stabiliţi pe ”Pământul Făgăduinţei”, dar şi de americani, în restaurantele din Las Vegas, Calgary, Montreal, Toronto, Edmonton, Portland, Seattle, Palm Springs sau Kitchener. În cele trei luni de muncă susţinută, artista a strâns o avere, în jur de 50.000 de dolari, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/maria-dragomiroiu-cantat-pe-50000-pentru-diaspora-din-sua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava