Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmul ”Maria, Regina României” sărbătorește 1 decembrie, ziua națională a românilor, printr-o serie de proiecții speciale, la care vor fi prezenți actori și membrii ai echipei. București și Constanța vor deveni, pentru o zi, puncte centrale în care rescriem, cu recunoștință, ceea ce Regina Maria a însemnat pentru întregirea țării și eforturile neobosite pe care le-a făcut pentru ca România să-și păstreze granițele neatinse.

Cea mai așteptată poveste a toamnei a umplut sălile de cinema din întreaga țară în primele săptămâni de proiecții. Entuziasmul publicului, proiecții sold-out, sesiuni de Q&A cu echipa, miile de mesaje ale spectatorilor, toate descriu imaginea unor seri minunate, care au scris cu farmec și entuziasm, recenzia unui film ce vă așteaptă in continuare în cinematografe.

De ziua noastră națională continuăm campania de suflet desfășurată în jurul filmului ”Maria, Regina României” și vă invitam la proiecțiile programate în toată țara, după care vă așteptăm mesajele pe pagina de Facebook a filmului.

„De ce iubești România” este o campanie pentru toți cei ce simt românește. Vorbește despre toți cei ce simțim că aici putem să ne mărturisim cel mai bine gândurile. Că aici poveștile noastre capătă sens. Că numai pe acest pământ suntem întregi cu adevărat. Că aici suntem acasă. Fii alături de primul ambasador al campaniei noastre, Regina Maria, spune-ne ”De ce iubești România?” și împreună vom construi, prin declarații de dragoste, de dor, tabloul României. Într-o zi specială, care să adune laolaltă emoția si gândul bun.

”Țara bucuriilor și durerilor mele, frumoasă țară, care ai trăit în inima mea și ale cărei cărări le-am cunoscut toate. Frumoasă țară pe care am văzut-o întregită, a cărei soartă mi-a fost îngăduit să o văd împlinită. Fii tu veșnic îmbelșugată, fii tu mare și plină de cinste, să stai veșnic falnică printre națiuni, să fii cinstită, iubită și pricepută” (fragment din Testamentul Reginei Maria), este declarația de dragoste a Reginei pentru țara ce i-a fost atât de dragă.

„Maria, Regina României” este o producție Abis Studio, realizată după ideea lui Brigitte Drodtloff, alături de coscenarista Maria-Denise Theodoru. Scenariul a fost adaptat pentru marele ecran de Ioana Manea, alături de regizorul Alexis Sweet Cahill. Din distribuție fac parte actori români, francezi și englezi: Roxana Lupu (Regina Maria), Daniel Plier (Regele Ferdinand), Anghel Damian (Prințul Carol al II-lea), Adrian Titieni (Ion I.C. Brătianu), Emil Măndănac (Prințul Știrbey), Ronald Chenery (Georges Clemenceau), Philippe Caroit (Contele de Saint-Aulaire), Richard Elfyn (Lloyd George), Patrick Drury (Woodrow Wilson).

Programul complet a cinematografelor în care filmul ”Maria, Regina României” rulează poate fi găsit pe pagina de Facebook a filmului

https://www.facebook.com/mariareginaromanieifilm/

.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava