Comenzi MOPAN Suceava

Mariah Carey şi-ar fi ars, în cel mai recent vidoclip al său, rochia de mireasă realizată la comandă de casa de modă Valentino, achiziţionată pentru ceremonia de căsătorie cu fostul său logodnic, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa americană s-a logodit cu omul de afaceri în ianuarie 2016 şi, după o relaţie tumultoasă, s-au despărţit – în septembrie 2016. De atunci, Mariah a folosit despărţirea de James drept inspiraţie pentru cântece, drept dovadă stând cel mai nou single al vedetei, ‘Don’t’.

În promo-ul videoclipului melodiei, cântăreaţa apare purtând desuuri de mireasă, în timp ce stă pe locurile din spatele unei maşini, alături de colaboratorul său rap, YG. Apoi, ea este înfăţişată purtând o rochie roşie de dantelă, mulată pe trup, înainte de a da foc unei rochii de mireasă ivorie pe care o priveşte cum o cuprind flăcările. Surse apropiate artistei spun că rochia de mireasă folosită în clip este chiar cea pe care a achizionat-o – pentru fabuloasa sumă de 250.000 de dolari – pentru a se căsători cu Packer.

Aceleaşi surse susţin că şi locaţia în care s-a filmat videoclipul piesei are o însemnătate aparte – ar fi chiar fosta reşedinţă a cuplului din Calabasas, California.

Mariah Carey nu a confirmat dacă melodia este despre ea şi relaţia sa cu James, dar fanii par să creadă acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava