Mariah Carey şi-ar fi ars, în cel mai recent vidoclip al său, rochia de mireasă realizată la comandă de casa de modă Valentino, achiziţionată pentru ceremonia de căsătorie cu fostul său logodnic, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa americană s-a logodit cu omul de afaceri în ianuarie 2016 şi, după o relaţie tumultoasă, s-au despărţit – în septembrie 2016. De atunci, Mariah a folosit despărţirea de James drept inspiraţie pentru cântece, drept dovadă stând cel mai nou single al vedetei, ‘Don’t’.

În promo-ul videoclipului melodiei, cântăreaţa apare purtând desuuri de mireasă, în timp ce stă pe locurile din spatele unei maşini, alături de colaboratorul său rap, YG. Apoi, ea este înfăţişată purtând o rochie roşie de dantelă, mulată pe trup, înainte de a da foc unei rochii de mireasă ivorie pe care o priveşte cum o cuprind flăcările. Surse apropiate artistei spun că rochia de mireasă folosită în clip este chiar cea pe care a achizionat-o – pentru fabuloasa sumă de 250.000 de dolari – pentru a se căsători cu Packer.

Aceleaşi surse susţin că şi locaţia în care s-a filmat videoclipul piesei are o însemnătate aparte – ar fi chiar fosta reşedinţă a cuplului din Calabasas, California.

Mariah Carey nu a confirmat dacă melodia este despre ea şi relaţia sa cu James, dar fanii par să creadă acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava