Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey și publicistul ei de mulți ani o iau pe drumuri diferite, conform contactmusic.com. Cindi Berger a confirmat că se desparte de divă, după ce a reprezentat-o pe aceasta peste 15 ani de zile. O declarație a acesteia spune: ˝Țin foarte mult la ea din punct de vedere personal, dar profesional era timpul să mergem mai departe. Am un enorm respect pentru Mariah. Ea este una dintre marile talente și voci ale timpurilor noastre și îi doresc doar ce este mai bun în eforturile ei viitoare.˝

Nu este clar de ce Berger a decis să o lase pe cântăreață chiar înainte de rezidența plănuită la Las Vegas, care începe luna viitoare (15 mai), mai notează sursa citată. Există totuși cineva care nu o va părăsi niciodată pe artistă.

Nick Cannon, fostul ei soț, cu care are doi copii, Moroccan și Monroe, a spus că el și fosta sa parteneră de viață vor fi „mereu o familie” și că cei doi copii ai lor vor fi mereu „o prioritate.” El a spus în cadrul emisiunii ‘Good Morning America’, potrivit contactmusic.com: „Mereu ne vom concentra asupra familiei. Vom fi mereu o familie. Amândoi suntem aici pentru copiii noștri, ei sunt principala noastră prioritate și îi vom face mereu să simtă că sunt iubiți.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava