MOPAN Suceava

Mariah Carey a dezvăluit că a vrut ca ținutele sale de show pentru noua rezidență să aibă elemente ale strălucirii Vechiului Hollywood, potrivit contacmusic.com.

Artista și-a dorit ca garderoba pentru ‘The Butterfly Returns’ să emane farmecul Hollywood-ului de altădată.

Interpreta piesei ‘We Belong Together’ susține în prezent spectacole la Colosseum, la Caesars Palace, în Las Vegas, și a spus că garderoba sa generoasă pentru show-uri – care vor avea loc până pe 10 septembrie – a fost inspirată de vremurile de demult din cetatea filmului. Într-un interviu pentru Vogue, cântăreața a declarat, conform sursei citate: „Am vrut să port costumații care amintesc de Vechiul Hollywood. Decolteuri adânci, materiale ușoare, ornamente și glamour general. Am fost inspirată de diverse texturi, dar și de mărgele și pene.”

Una dintre cele mai extravagante ținute ale starului o reprezintă o rochie scurtă aurie cu tivul din franjuri, care are peste 6.000 de cristale Swarovski și a avut nevoie de 200 de ore de lucru pentru a fi gata. Aceasta are chiar și fire din aur de 24 de carate pentru un efect și mai orbitor.

Echipa de creație vestimentară a vedetei de 48 de ani este esențială în crearea aparițiilor memorabile ale artistei, iar stilistul Nicolas Bru a angajat un trio de designeri pentru a realiza o garderobă uimitoare pentru spectacole. Paul Surridge de la Roberto Cavalli, Antoine Salameh de la LaBourjoisie și Julien Macdonald și-au unit forțele pentru a crea ținutele în stilul anilor ’30. Nicolas a spus: „Mariah este simbolul strălucirii feminine. Și-a dorit o luxuriantă extravaganță cu toate accesoriile… A fost o creație spectaculoasă cu Swarovski și iar Swarovski.”

Mariah și-a început rezidența pe 5 iulie într-o rochie Cavalli. Într-o declarație pentru Vogue, Paul a zis: „Pentru mine femeia care poartă Cavalli vrea să fie admirată și să fie sărbătorită.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava