Concert pascal
MOPAN Suceava

Se pare că Mariah Carey a acceptat o înțelegere cu o valoare de șapte cifre pentru a fi noua imagine a jocului ´Game of War: Fire Age´, conform contactmusic.com.
Interpreta piesei ´Hero´ ar fi fost de acord cu o afacere de șapte cifre pentru jocul pe mobil, înlocuind-o pe Kate Upton în promovarea aplicației populare, relatează TMZ.

Potrivit termenilor din contract, cântăreața, în vârstă de 45 de ani, va filma o reclamă de 30 de secunde și, de asemenea, va participa la alte filmări pentru promovarea jocului.
Reclama va fi filmată pe parcursul a două zile și va fi regizată de Alan Taylor, care s-a ocupat și de filmul ´Terminator Genisys´. Se așteaptă ca anunțul publicitar să includă și muzica artistei.
În timp ce diva va încasa o sumă consistentă pentru serviciile sale de promovare, dezvoltatorii nu vor avea probleme în a asigura bugetul alocat starului, din moment ce există informații conform cărora jocul aduce 1 milion de dolari pe zi.

Mariah a dezvăluit recent că este o bucătăreasă foarte bună, mai scrie sursa citată.
Cântăreața –  cunoscută pentru reputația ei de divă – recunoaște că oamenii nu cred că poate impresiona în bucătărie, dar ea a dobândit abilități culinare în timpul sarcinii cu gemenii pe care-i are cu Nick Cannon, Moroccan și Monroe, acum în vârstă de 4 ani.
Ea a declarat: ˝Sunt, de fapt, o bucătăreasă foarte bună, iar oamenii nu cred asta despre mine! Când am fost însărcinată a trebuit să mă asigur că am parte de toți nutrienții, așa că am început să gătesc mult. Întotdeauna gătesc la sărbători și în ajunul Crăciunului. Prepar rețeta tatălui meu de linguine și sos de scoici alb – el a lăsat rețeta pentru mine; a fost un bucătar excelent. Ador să gătesc; devin creativă. Este distractiv și uneori total diferit de ceea ce fac în orice altă zi a anului.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava