Mariah Carey l-a implorat pe Nick Cannon, potrivit presei de peste ocean, să-i semneze actele de divorţ, pentru a se putea căsători cu James Packer, însă, câteva zile mai târziu, logodna dintre cântăreaţă şi Packer s-a rupt.

Mariah şi Nick, care au împreună doi copii, gemenii în vârstă de cinci ani, Moroccan şi Monroe, s-au despărţit în august 2014, însă divorţul s-a finalizat foarte greu, pentru că nu nu reuşeau să ajungă la un acord asupra custodiei copiilor lor.

Însă, după ce Mariah l-a cunoscut pe miliardarul James Packer şi s-a logodit cu el, se pare că l-a telefonat pe Nick şi l-a implorat să semneze actele de divorţ. O sursă a dezvăluit pentru ziarul New York Post, conform contactmusic.com: „Divorţul dintre Mariah şi Nick a durat atât de mult, mai mult din cauza avocaţilor lor. Echipa lui Mariah a apelat la serviciile avocatei Laura Wasser, pentru a simplifica lucrurile, dar, într-un final, Mariah l-a sunat pe Nick şi i-a spus ‘Chiar îmi doresc să mă căsătoresc. Vrei să semnezi actele?’. Nick a fost foarte drăguţ şi i-a spus că nu îi va sta în cale, aşa că va semna. El a semnat în septembrie, pentru că Mariah şi James îşi doreau să se căsătorească la începutul anului 2017.”

Cu toate acestea, la câteva zile după finalizarea divorţului, Mariah s-a ales cu inima frântă, pentru că James a anulat, din senin, logodna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava