MOPAN Suceava

Mariah Carey, 50 de ani, a postat un mesaj emoționat la comemorarea a nouă ani de la moartea lui Whitney Houston. Whitney s-a stins din viață la 11 februarie 2012, în camera ei de hotel din Beverly Hills, California, după ce a leșinat în cadă. Ulterior, medicii legiști au descoperit urme de stupefiante în corpul ei. Mariah și Whitney s-au împrietenit în 1998 cânt au înregistrat o piesă împreună, notează click.ro.

Mariah Carey, în vârstă de 50 de ani, a fost una dintre primele vedete de la Hollywood care a transmis un mesaj emoționant și dureros la împlinirea a 9 ani de la moartea lui Whitney Houston. Și asta pentru că majoritatea starurilor s-au concentrat pe ”cei vii” și pentru că în aceeași zi Jennifer Aniston împlinea 52 de ani. Cântăreața americană a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din timpul înregistrării piesei ”When You Believe” (1998), care a fost coloana sonoră a filmului ”Prințul Egiptului”. ”Îmi voi aminti mereu de nemuritoarea și incomparabila Whitney Houston cu dragoste și respect și admirație eternă. Să te odihnești în pace” a scris Mariah, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/mariah-carey-mesaj-emotionant-la-comemorarea-noua-ani-de-la-disparitia-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava