Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey crede că ea și fostul ei soț Nick Cannon – cu care are doi copii, gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de nouă ani – „ar fi putut funcționa” împreună.

Faimoasa cântăreață a scris în cartea sa de memorii, lansată recent, ‘The Meaning of Mariah Carey’, potrivit contactmusic.com: „Sincer, cred că eu și Nick am fi putut funcționa împreună, ca și cuplu, dar ego-urile s-au inflamat… A fost greu. Amândoi am vrut să ne asigurăm că totul va fi bine pentru familia noastră. Mereu vom fi o familie și vom face să fie bine. Era un bărbat bun. Era credincios. Era ambițios. Era în industria divertismentului de mult timp, așa că înțelegea toată nebunia. Îmi dădea atenție.”

În altă ordine de idei, Nick a spus, într-un interviu anterior, că „nimeni nu se poate ridica la înălțimea” fostei sale soții, Mariah. „Ceea ce vreau să spun – este Mariah Carey. Cum ar trebui să fiu eu? Este una dintre cele mai talentate femei de pe planetă. Nu pot să mă ridic la înălțimea unei asemenea femei… Am vorbit tot ce era de vorbit cu ea. Dacă așa, dacă invers. (…) Mereu am spus că relația noastră a funcționat atât de bine, pentru că a fost o balanță sănătoasă.”, a spus Nick Cannon, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava