MOPAN Suceava

Mariah Carey a declarat în cadrul unui interviu recent că ‘va face muzică mereu’. Faimoasa cântăreață a spus, potrivit contactmusic.com, că nu are niciun gând de a se retrage din lumina reflectoarelor și că, atunci când a spus că viitorul ei album va fi ‘ultimul’, nu s-a referit la ultimul material discografic din carieră.

”Voi face muzică mereu. Am spus că ar putea fi ultimul meu album, referindu-mă la faptul că ‘mâine’ nu este o certitudine pentru nimeni.”, a spus Mariah Carey, potrivit sursei citate. Noul album al lui Mariah Carey, al 13-lea din carieră, se va intitula „The Art of Letting Go” şi va fi lansat pe 6 mai. În cadrul unui interviu anterior, vedeta a dezvăluit că pe noul material discografic se va regăsi și o piesă cântată împreună cu copiii ei.

„Este o melodie pe care am compus-o cu compozitorul Bryan-Michael Cox şi producătorul Jermaine Dupri. Copiii au ascultat cântecul şi le-a plăcut o parte în care cântă Jermaine, iar Monroe a început să cânte şi ea. Am luat telefonul şi am înregistrat-o. Am mai multe înregistrări cu ea, în care spune tot felul de lucruri sau cântă. Apoi i-am spus: ‘Este noua ta improvizaţie, hai s-o înveţi’. Trebuie să fie amuzant pentru ea”, a declarat Mariah Carey.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava