Carey a şocat o lume întreagă când a declarat, cu mai mult timp în urmă, că nu ştie cine este Jennifer Lopez, aminteşte contactmusic.com.

Se pare că nu doar J Lo este o necunoscută pentru diva pop. În timpul emisiunii ‘Watch What Happens Live’, duminică, gazda show-ului, Andy Cohen, a provocat-o pe Mariah să joace un joc numit ‘Does she know her?’ (O cunoaşte?). Cântăreţei i s-au arătat mai multe vedete şi a fost întrebată dacă le cunoaşte.

Prima pe listă a fost Lady Gaga. Mariah a spus că o cunoaşte şi a adăugat despre ea, potrivit sursei citate: „A venit la unul dintre show-urile mele, a fost foarte drăguţă. (…) Am purtat o discuţie frumoasă… Ne-am cunoscut.”

A urmat Ariana Grande, pe care Mariah nu o cunoaşte. După ce a răspuns foarte repede ‘Nu’, cântăreaţa a adăugat: „Nu îmi este deloc familiar chipul ei, ascult mai mult muzică hip-hop decât pop.”

Despre Taylor Swift Mariah Carey a spus că este „o fată foarte dulce”, pe Katy Perry a caracterizat-o ca fiind „drăguţă”, iar pe Britney Spears a spus că o iubeşte. Cât despre Miley Cyrus, a mărturisit că s-au întâlnit o dată într-o toaletă.

Spre final, a apărut şi o imagine cu Demi Lovato şi câteva mesaje pe care aceasta le-a postat pe Twitter, la începutul acestui an, mesaje în care o numea pe Mariah „obraznică” din cauza modului în care s-a comportat cu Jennifer Lopez. „Nu o cunosc nici pe ea, aşa că nu aş putea să-mi dau cu părerea.”, a spus Mariah Carey.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava