Concert pascal
MOPAN Suceava

Carey a şocat o lume întreagă când a declarat, cu mai mult timp în urmă, că nu ştie cine este Jennifer Lopez, aminteşte contactmusic.com.

Se pare că nu doar J Lo este o necunoscută pentru diva pop. În timpul emisiunii ‘Watch What Happens Live’, duminică, gazda show-ului, Andy Cohen, a provocat-o pe Mariah să joace un joc numit ‘Does she know her?’ (O cunoaşte?). Cântăreţei i s-au arătat mai multe vedete şi a fost întrebată dacă le cunoaşte.

Prima pe listă a fost Lady Gaga. Mariah a spus că o cunoaşte şi a adăugat despre ea, potrivit sursei citate: „A venit la unul dintre show-urile mele, a fost foarte drăguţă. (…) Am purtat o discuţie frumoasă… Ne-am cunoscut.”

A urmat Ariana Grande, pe care Mariah nu o cunoaşte. După ce a răspuns foarte repede ‘Nu’, cântăreaţa a adăugat: „Nu îmi este deloc familiar chipul ei, ascult mai mult muzică hip-hop decât pop.”

Despre Taylor Swift Mariah Carey a spus că este „o fată foarte dulce”, pe Katy Perry a caracterizat-o ca fiind „drăguţă”, iar pe Britney Spears a spus că o iubeşte. Cât despre Miley Cyrus, a mărturisit că s-au întâlnit o dată într-o toaletă.

Spre final, a apărut şi o imagine cu Demi Lovato şi câteva mesaje pe care aceasta le-a postat pe Twitter, la începutul acestui an, mesaje în care o numea pe Mariah „obraznică” din cauza modului în care s-a comportat cu Jennifer Lopez. „Nu o cunosc nici pe ea, aşa că nu aş putea să-mi dau cu părerea.”, a spus Mariah Carey.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava