Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta a dat câteva detalii despre viitoarea sa nuntă cu omul de afaceri australian James Packer, sâmbătă, înainte de a fi recompensată la cea de-a 27-a gală anuală GLAAD Media Awards, care a avut loc în New York, cu premiul ‚Ally Award’. Ea a spus că a amânat puțin turneul mondial pentru a se putea face pregătirile pentru ceremonie și, de asemenea, a dezvăluit faptul că și-a cumpărat deja rochia de mireasă. Când a fost întrebată de jurnaliști dacă va cânta la propria nuntă, Mariah Carey a spus, potrivit contactmusic.com: „De ce ai vrea să cânți la propria nuntă?! Mi se pare grețos!”

Miliardarul James Packer a cerut-o în căsătorie pe cântăreață la începutul acestui an, în ianuarie, după mai puțin de un an de relație. Packer i-a oferit atunci viitoarei sale soții un inel cu diamanat de 35 de carate.

Potrivit informațiilor apărute în presa de peste ocean, cei doi se vor căsători în Tahiti, iar petrecerea va avea loc pe super-iahtul lui James.

Într-un interviu anterior acordat reporterilor de la Acces Hollywood, Mariah Carey declara în legătură cu nunta: „Va fi un eveniment foarte privat, nu vor fi tone de oameni. În schimb va fi o nuntă grandioasă. Nu va fi mare. Va fi însă grandioasă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava