Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Mariah Carey și James Packer, care s-au logodit la sfârșitul anului 2015, se vor căsători vara aceasta, în iunie, în cadrul unei ceremonii intime care va avea loc pe insula Barbuda, Caraibe, potrivit presei de peste ocean.

Insula pe care se vor căsători cei doi se întâmplă a fi cea în care Robert de Niro investește 250 de milioane de dolari pentru construirea unei stațiuni private. Nu se cunosc încă alte detalii despre eveniment. Relația dintre cântăreață și omul de afaceri a ieșit la lumină în iunie 2015, când cei doi au fost văzuți pentru prima dată în public împreună.

Mariah nu este încă divorțată de Nick Canon, iar James este căsătorit încă cu Erica, soția de care s-a despărțit cu mult timp în urmă, astfel că până la nuntă cei doi trebuie să-și rezolve aceste probleme. Mariah și Nick au format un cuplu din 2008 până în 2014 și au împreună doi copii, gemenii în vârstă de patru ani Moroccan și Monroe, iar în ceea ce-l privește pe James, el s-a despărțit de Erica, femeia cu care are trei copii și care are acum o relație cu muzicianul britanic Seal, în 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava