MOPAN Suceava

Mariah Carey şi-a vândut inelul de logodnă de 13,2 milioane de dolari primit de la James Packer pentru 2,78 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Cântăreaţa s-a despărţit de miliardarul australian în octombrie 2016, la doar câteva luni de la logodnă, iar acum a decis să taie orice legătură cu el vânzând valorosul inel unui bijutier din Los Angeles pentru suma de 2,78 de milioane de dolari.

Agentul de presă al vedetei a declarat pentru ziarul New York Post, conform sursei citate: „Mariah a vorbit foarte mult şi foarte clar în ultima vreme despre decizia ei de a merge înainte înconjurată de pozitivitate. Asta implică lăsarea bagajalor emoţionale şi materiale în urmă, inclusiv un inel vechi de logodnă de la un fost iubit.”

La scurt timp după despărţirea de James, Mariah Carey şi-ar fi ars, într-un videoclip, rochia de mireasă realizată la comandă de casa de modă Valentino, achiziţionată pentru ceremonia de căsătorie cu fostul său logodnic, potrivit aceleaşi surse.

Cântăreaţa americană s-a logodit cu omul de afaceri în ianuarie 2016 şi, după o relaţie tumultoasă, s-au despărţit – în septembrie 2016. Mariah a folosit despărţirea de James drept inspiraţie pentru cântece, drept dovadă stând single-ul ‘Don’t’. În promo-ul videoclipului melodiei, cântăreaţa a apărut purtând desuuri de mireasă, stând pe locurile din spatele unei maşini, alături de colaboratorul său rap, YG. Apoi, poartă o rochie roşie de dantelă, mulată pe trup şi dă foc unei rochii de mireasă ivorie pe care o priveşte cum o cuprind flăcările. Surse apropiate artistei spun că rochia de mireasă folosită în clip este chiar cea pe care a achizionat-o – pentru fabuloasa sumă de 250.000 de dolari – pentru a se căsători cu Packer. Aceleaşi surse susţin că şi locaţia în care s-a filmat videoclipul piesei are o însemnătate aparte – ar fi chiar fosta reşedinţă a cuplului din Calabasas, California.

Mariah Carey nu a confirmat dacă melodia este despre ea şi relaţia sa cu James, dar fanii par să creadă acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava