MOPAN Suceava

”Soțul a vrut să mă taie, sora să mă vândă”, a dezvăluit celebra cântăreață Mariah Carey, de 50 de ani, într-o carte autobiografică. Informații din volum au fost date publicității în exclusivitate de ziarul britanic ”The Sun”, potrivit click.ro.

În cartea autobiografică cântăreața Mariah Carey povestește cum sora ei, Alison, azi de 57 ani, a încercat s-o vândă unui proxenet. S-a întâmplat când Mariah avea doar 12 ani, iar Alison voia s-o pună să se prostitueze, dându-i droguri. Fratele lor, Morgan, azi de 60 de ani, a aruncat-o pe Mariah în perete atât de tare, încât a crezut că a murit, pe când ea avea doar 6 ani. Tot el i-a cerut surorii celebre bani ca să-l oprească pe tatăl lor vitreg să facă dezvăluiri din familie, care îi puteau ruina cariera. Morgan a fost plătit de o femeie să-i ucidă soțul, pentru 30.000 de dolari, dar nu a făcut-o. Mariah zice că a fost ca un bancomat pentru el și Alison, dându-le mereu bani. Lipsa de somn din cauza filmărilor care aveau loc până la 3.00 dimineața și teroarea trăită în familie au dus-o la tulburări psihice, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/mariah-carey-sotul-vrut-sa-ma-taie-sora-sa-ma-vanda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava