Concert pascal
MOPAN Suceava

Mariah Carey a spus că nu va renunţa la bradul de Crăciun şi la decoraţiunile festive până pe 4 iulie. Ryan Seacrest a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „Când este momentul să renunţi la bradul de Crăciun şi la decoraţii? Întreb pentru un prienten.” Mariah a răspuns repede: „Dragă! Nu până pe 4 iulie!”

Până pe 4 iulie, însă, cântăreaţa americană va cânta din nou în celebra piaţă Times Square din New York, pentru a întâmpina Noul An şi a face uitat recitalul său penibil oferit de Revelionul 2017.

Anul trecut, Mariah a avut parte de numeroase probleme tehnice în faţa celor aproape două milioane de persoane reunite pentru a întâmpina noul an. Cel mai important, diva americană nu a reuşit să îşi amintească versurile hitului ‘Emotions’, în lipsa monitoarelor care nu au funcţionat. În urma incidentului, vedeta a primit numeroase critici şi insulte pe reţelele de socializare.

Într-o declaraţie comună a producătorului Dick Clark şi a cântăreţei, se arată, conform sursei citate: „Suntem toţi de acord că anul trecut lucrurile nu au decurs exact cum era prevăzut. Suntem încântaţi să putem depăşi acest moment şi să mergem mai departe pentru a vă oferi o noapte incredibilă de muzică şi sărbătoare la ‘Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve cu Ryan Seacrest 2018′. Ne vedem în Times Square!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava