Concert pascal
MOPAN Suceava

Sarah Jessica Parker spune că secretul mariajului ei puternic cu Matthew Broderick constă în faptul că nu vorbeşte despre viaţa ei privată.

Actriţa de 54 de ani este căsătorită cu Matthew de peste 20 de ani.

Ea a spus pentru revista US Weekly, potrivit contactmusic.com: „Suntem adulți. Avem o familie, avem copii, avem prieteni care au murit, avem relații… Nu vorbim despre asta – așa se menține mariajul nostru puternic!”

Vedeta serialului ‘Sex and the City’ a mai spus că ea și actorul din ‘Godzilla’ preferă să își păstreze căsătoria „drăguță și privată”.

Sarah l-a cunoscut pe soțul ei, acum în vârstă de 57 de ani – cu care are un băiat de 16 ani, James, și pe gemenele Marion și Tabitha, în vârstă de 10 ani – la scurt timp după ce s-a despărțit de Robert Downey Jr., în 1991, iar peste șase ani s-au căsătorit, în 1997.

În 2013, Sarah a vorbit despre cum menține căsătoria sa departe de ochii curioșilor și despre faptul că ea și soțul ei vin dintr-o vreme foarte diferită față de ceea ce se întâmplă acum la Hollywood. „Eu și Matthew venim din timpuri și locuri diferite. Când eram tineri, tot ce ne doream era să fim actori buni. Nu ne gândeam la faimă ori bani pentru că, sincer, banii nu făceau parte din visul nostru, Visam să lucrăm într-un teatru, să fim înconjurați de acei oameni minunați. Nimeni nu vorbea despre celebritate.”, a spus actrița laacea vreme, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava