Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Organizației Județene Suceava a PMP, Marian Andronache, a fost ales vicepreședinte la nivel național al acestei formațiuni politice.
Congresul Național al Partidului Mișcarea Populară a avut loc sâmbătă, 16 iunie 2018, în cadrul căruia a fost ales președintele partidului și noua echipă de conducere.
La congres au participat 2.500 de delegați, dintre care 50 din Organizația PMP Suceava. În urma votului, deputatul Eugen Tomac a fost ales în funcția de președinte al partidului, în timp ce deputatul Marius Pașcan a fost ales președinte executiv iar Dorel Onaca în funcția de secretar general. De precizat că fostul președinte al României, Traian Băsescu rămâne în continuare alături de Partidul Mișcarea Populară, în cadrul congresului fiindu-i acordată funcția de președinte de onoare.


Județul Suceava va fi reprezentată în conducerea centrală a PMP de viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, care a fost ales în funcția de vicepreședinte pentru o perioadă de patru ani. „Le mulțumim colegilor din țară pentru încrederea acordată și mulțumim tuturor membrilor filialei Suceava pentru angajamentul de care dau dovadă în efortul comun pe care ni l-am asumat”, a declarat Marian Andronache după alegerile la nivel național.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava