Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a renunțat la funcția de președinte al Organizației Municipale Suceava a PMP. Marian Andronache a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că a luat această decizie după ce conducerea centrală a partidului a validat alegerile din cadrul Organizației Județene Suceava a PMP, în urma cărora a fost ales președinte.
În aceste condiții, el a spus că și-a dat demisia de la conducerea organizației municipale Suceava, funcția de președinte interimar fiind preluată de consilierul local Constantin Munteanu. Marian Andronche a adăugat că a renunțat și la funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PMP Suceava, această fiind preluată de consilierul local din Preutești, Dan Dumitru.
Marian Andronache a arătat că în momentul de față deține funcția de președinte al Organizației Județene Suceava a PMP și de vicepreședinte la nivel național al partidului.
Prezent la conferința de presă de ieri, noul președinte interimar al Organizației Municipale Suceava a PMP, Constantin Munteanu, a declarat că îl onorează încrederea ce i s-a acordat, precizând în perioada următoare urmează organizarea filialei municipale până la nivelul organizațiilor pe secțiile de votare.
Constantin Munteanu a mai spus că în urma modificărilor la nivelul funcțiilor în organizația municipale Suceava, secretar general va fi Cătălin Alexandroaie, secretar general adjunct rămâne Mihai Hanceriuc, urmând ca în structura de conducere să mai fie cooptat un alt membru de partid. „Vom păstra aceeași direcție de dezvoltare a partidului. Susținem în continuare organizația de tineret, condusă de un persoană foarte cababil. Andrei Ciutac, organizația de femei, care are un nou președinte, Angelica Pînzariu, dar și organizația de seniori, la care urmează să fie desemnat un nou președinte”, a spus Constantin Munteanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava