Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a anunţat că încă zece locuri de joacă din municipiu vor fi modernizate. Marian Andronache a declarat că după recepţia celui mai mare spaţiu de joacă din Suceava, situat în Burdujeni, pe str. Amurgului, primăria va continua cu modernizarea altor zece locuri, pentru care în perioada următoare se va întocmi un studiu de fezabilitate. „La momentul actual, în municipiul Suceava există 79 de locuri de joacă, 44 dintre ele fiind modernizate. Din aceastea, 32 sunt prevăzute cu suprafaţă de contact cauciucată iar 12 au suprafaţa din sort. Prin modernizarea celor zece noi locuri de joacă, până la sfârşitul anului 2019 vor mai rămâne 25 de astfel de spaţii, care se pot moderniza în anul 2020”, a spus Marian Andronche.

El a adăugat că în paralel, în august vor începe reparaţiile la locurile de joacă la care au apărut defecţiuni. „De asemenea, sper ca până la sfârşitul anului să reuşim cauciucarea suprafeţelor de contract la cele 12 locuri care sunt cu sort. Din punctul meu de vedere, aceste investiţii sunt absolut necesare, pentru că recreerea copiilor şi siguranţa lor trebuie să fie pe primul loc în atenţia administraţiei locale”, a spus Marian Andronache.

El a precizar că cele zece locuri de joacă sunt situate pe strada Luceafărului nr. 8 de la blocul E 50 în suprafață de 195 de mp, strada Tipografiei nr. 2, de la blocul C1 scara C, în suprafață de 100 mp, strada Păcii nr. 11 de la blocul 134, în suprafață de 100 de mp, strada Mărăști, nr. 12, bloc T2 scara B în suprafață de 100 de mp, strada Victoriei, nr. 17, bloc E 13, scara A, în suprafață de 340 de mp, Bulevardul George Enescu, bloc T 53 scara 1 (la blocul Vapor), în suprafață de 42 de mp, strada Viitorului nr. 6, bloc 174 scara A, în suprafață de 100 de mp, Bulevardul George Enescu, nr. 18, bloc E 65, scara A, în suprafață de 195 de mp, Aleea Nucului nr. 20 scara A (creșă) în suprafață de 100 mp și pe strada Mihai Viteazu nr. 31, scara A, în suprafață de 100 de mp.

Marian Andronache anunţă că încă 10 locuri de joacă din Suceava vor fi modernizate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava