PNL
PSD
PMP

Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, îi îndeamnă pe suceveni să înființeze întreprinderi sociale printr-un program finanțat din fonduri europene. „Este timpul să ne implicăm activ, cu toții, în comunitatea noastră. Suceava nu este doar despre cetate, istorie, drumuri, parcuri, blocuri! Este vorba în primul rând despre noi, despre oameni!
În acest oraș trăiesc și persoane cu care viața nu a fost foarte blândă. Haideți să facem ceva împreună pentru acești oameni! Haideți să înființăm întreprinderi sociale!”, a transmis Marian Andronache. El a explicat că pentru acestea există un program cu finanțare europeană, finanțat prin POCU, care oferă între 55.000 și 100.000 euro finanțare nerambursabilă, pentru a înființa întreprinderi sociale, iar înscrierile se fac în această perioadă. Marian Andronache a subliniat că pentru cei interesați de acest program îi poate ajuta personal cu informații și îndrumare gratuită, la nr. De tel 0757.611.338, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 – 16:00 sau. De asemenea, cei interesați vor fi contactați după ce completează datele de contact într-un formular on-line care poate fi accesat la adresa https://forms.gle/Kh33yh8uMqAAQ3Ni8.

Marian Andronache îi îndeamnă pe suceveni să înființeze întreprinderi sociale cu fonduri europene, 7.8 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (6 votes cast)
Administraţie
PRO România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava