Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele organizației județene a PMP, Marian Andronache, a lansat astăzi în cadrul unei conferințe de presă un nou lot de candidați la funcțiile de primar. Aceștia sunt: Bogdan Nicolau – Rădăuți, Florin Șalar – Grănicești, Dan Cristurean – Șcheia, Cornel Ionescu – Salcea și Ioan Mârza – Cajvana. Fiecare dintre aceștia au ținut să dezvăluie câteva dintre proiectele lor dar și motivele pentru care s-au aruncat în bătălia electorală.

Bogdan Nicolau: ”Copiii mei îmi dau energia necesară pentru a lupta pentru acest oraș uitat de lume”

Candidatul pentru Primăria Rădăuți, Bogdan Nicolau, de profesie jurist, fost viceprimar și actual consilier local, a declarat că proiectele sale pentru Rădăuți vizează dezvoltarea economică, creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene, combaterea poluării de la companiile austriece, modernizarea drumurilor, apă și canalizare în zonele unde aceste utilități nu au ajuns, ghișeu unic, scăderea taxelor și impozitelor și stabilirea lor în funcție de vîrsta și veniturile cetățenilor.

”Copiii mei îmi dau energia necesară pentru a lupta pentru acest oraș uitat de lume”, a conchis Nicolau. Candidatul la Primăria Grănicești, Florin Șalar, deține actualmente postul de viceprimar al localității. El a subliniat că din această postură a promovat mai multe proiecte în acești ani amintind de modernizarea școlii din Dumbrava sau de reabilitarea școlii din Românești aflată încă în lucru. Șalar a mai menționat proiectul de canalizare plus stație de epurare, unul foarte complex, care are un grad de execuție de 40%, noul pod de la Gura Solcii executat în proporție de 90-95%, dispensarul uman care a aproape gata, sau proiectul de extindere a rețelelor de apă potabilă. Pentru viitorul mandat Florin Șalar își propune în mod special modernizarea a 10 kilometri de drum cu fonduri europene dar, aducerea gazului metan și construirea unui teren de sport la Grănicești.

Mârza: ”Vreau să schimb imaginea orașului să ajungem să ne batem cu orașe europene din toate punctele de vedere”

Candidatul PMP la Primăria Șcheia, Dan Cristurean, dorește să promoveze un proiect pentru etnia romă care să includă o grădiniță și spații de joacă. Ceilalți doi candidați ai PMP, Cornel Ionescu-Salcea și Ioan Mârza-Cajvana, își propun să crească gradul de civilizație în cele două localități prin investiții în infrastructură. ”Vreau să schimb imaginea orașului să ajungem să ne batem cu orașe europene din toate punctele de vedere”, a transmis plin de entuziasm tânărul candidat de 29 de ani, Ioan Mârza.

Marian Andronache lansează un nou lot de candidați PMP la funcțiile de primar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava