Concert pascal
MOPAN Suceava

Marian Andronache a fost reconfirmat președinte al organizației județene a PMP în urma alegerilor care au avut loc astăzi în comuna Dumbrăveni în prezența a 296 de delegați. De față la realegerea lui Andronache la șefia organizației județene a fost președintele național al partidului, Cristian Diaconescu și secretarul general adjunct Ioana Constantin. De menționat că Marian Andronache nu a avut contracandidat. Secretar general a rămas Anca Gâtlan iar secretar general adjunct a fost ales Florin  Hrebenciuc. Consiliul Executiv Județean al PMP numără 11 vicepreședinți printre aceștia aflându-se cei doi primari și 7 viceprimari și 12 secretari executivi. Comisia Județeană de Arbitraj și integritate va fi condusă de Anca Ionescu, Comisia Județeană de Cenzori de Mihai Sorin Jenică Hanceriuc iar trezorier este Camelia Cojocariu. Președintele Andronache a ținut să precizeze că PMP este a treia forță politică din județ dar și din țară ca număr de aleși locali numărând 127 de consilieri locali, 5 consilieri județeni și 2 primari și este convins că zestrea va crește după alegerile locale din 2024. El a mai spus că ținta principală a noului Consiliu Executiv Județean al PMP este aceea ca până în 2022 să înființeze organizații și în cele 17 localități unde în prezent nu sunt. ”Acum avem 97 de organizații dar înainte de alegerile locale de anul trecut am avut 112. Din păcate cu doar o săptămînă înainte dedepunerea candidaturilor 10 organizații au picat ca urmare a presiunii care a fost făcută pe președinți”, a completat Andronache.

COMUNICAT DE PRESĂ

          Astăzi, membrii Filialei Județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară și-au ales noua conducere, în prezența președintelui formațiunii de la nivel național, domnul Cristian Diaconescu, dar și a altor lideri PMP din țară: Ioana Constantin (fost secretar de stat în Ministerul Muncii), Petru Movilă (vicepreședinte PMP, coordonatorul regiunii N-E, liderul Filialei Iași), Bogdan Gavrilescu (vicepreședinte PMP, liderul Filialei Neamț) și Maricel Gangu (președinte PMP Vaslui).

Președintele reales al PMP Suceava este domnul Marian Andronache, care ocupă și funcția de vicepreședinte în Consiliul Executiv Național al partidului.

        În cadrul ședinței, președintele PMP, Cristian Diaconescu, și-a exprimat susținerea totală pentru actuala conducere a PMP Suceava, filiala Suceava fiind una dintre cele mai puternice filiale ale PMP, având 127 de consilieri locali, 5 consilieri județeni, 7 viceprimari și 2 primari. Președintele PMP, Cristian Diaconescu a făcut un apel la solidaritate și unitate în interiorul partidului, spunându-le colegilor să aibă încredere în forțele proprii, să muncească cu aceeași determinare și seriozitate: “PMP este un partid independent, pe propriile picioare, cu un proiect politic propriu care să răspundă la problemele sociale, economice din societate. Ne diferențiază de cei care azi au puterea profesionalismul, buna credință și respectul față de cetățeni”.

Ioana Constantin, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, a apreciat în discursul său că PMP Suceava este una dintre poveștile de succes ale PMP, o filială care, sub coordonarea echipei Andronache, și-a triplat scorul: “Sunteți povestea de succes a PMP. Ați reușit să vă triplați scorul față de 2016”. Ioana Constantin a mai vorbit în discursul său și despre faptul că azi România nu mai are oameni de stat capabili si curajoși, dar și că PMP va rămâne pe picioarele sale, un partid de dreapta care respectă valorile creștin democrației.

Ca urmare a votului exprimat, Consiliul Executiv Județean al Filialei PMP Suceava are următoarea componență:

Nr. crt.

FUNCȚIA DIN CADRUL C.E.J.

NUME ȘI PRENUME MEMBRU C.E.J.

1

Președinte

Andronache Marian

2

Secretar general

Gâtlan Anca-Mihaela

3

Secretar general adjunct

Hrebenciuc Florin-Alexandru

4

Vicepreședinte

Andrei Sorin

5

Vicepreședinte

Apetrei Cristian

6

Vicepreședinte

Hreniuc Ioan

7

Vicepreședinte

Lazar Gheorghe

8

Vicepreședinte

Lefter Doru

9

Vicepreședinte

Nicolau Bogdan-Adrian

10

Vicepreședinte

Olari George

11

Vicepreședinte

Sidor Cristian-Gheorghe

12

Vicepreședinte

Șalar Florin

13

Vicepreședinte

Timoficiuc Ilie-Cristian

14

Vicepreședinte

Ursache Petru-Octavian

15

Secretar executiv

Ciobîcă Toader-Viorel

16

Secretar executiv

Coca Sorin

17

Secretar executiv

Cristurean Vasile-Dan

18

Secretar executiv

Handragel Viorel

19

Secretar executiv

Ionescu Cornel

20

Secretar executiv

Larion Ioan

21

Secretar executiv

Mârza Ioan

22

Secretar executiv

Munteanu Constantin

23

Secretar executiv

Nacu Ilie

24

Secretar executiv

Postelnicu Petrică Tinel

25

Secretar executiv

Șandru Vasile-Sorin

26

Secretar executiv

Vancea Cristian

27

Trezorier

Cojocariu Camelia-Alina

 

Conferința de Alegeri a PMP Suceava a avut loc la Dumbrăveni, localitate situată în zona verde de incidență a cazurilor COVID-19, cu participarea a 296 de delegați din Organizațiile PMP din Județ și respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov2. A fost aleasă structura Consiliului Executiv Județean, a Comisiei Județene de Arbitraj și Integritate și a Comisiei Județene de Cenzori, pentru următorii 4 ani.

Marian Andronache reconfirmat președinte al organizației județene a PMP, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava