Concert pascal
MOPAN Suceava

Marian Andronache şi-a înregistrat astăzi candidatura pentru funcţia de primar al Sucevei din partea Partidului Mişcarea Populară. Partidul condus la nivel naţional de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi-a înregistrat la Biroul Electoral Municipal Suceava atât candidatura funcţia de primar, cât şi candidaturile pentru Consiliul Local Suceava. Cu Marian Andronache în frunte, PMP propune pentru Consiliul Local Suceava o listă de consilieri care nu au mai făcut politică. Andronache este urmat pe listă de Constantin Munteanu (preşedintele organizaţiei municipale), Sorin Hanceriuc, Anca Mihaela Gâtlan, Viorel Florian Gheorma, Alexandru-George Trocin, Floarea Baciu, Angelica Pînzaru, Adrian Tabarcea, Paul Stan, Eugen Cătălin Alexandroaie, Geanina Aurica Marcu, Victor Rusu, Lelioara Andrieş, Marian Holovatec, Ionela Paraschiva Buliga, Gabriela Chideşa, Iulia Pintilie, Dan Apăvăloaie, Traian Lupu, Vasile Plăcintă, Liviu Havristiuc, Marius Mirăuţă, Adrian Haras, Ioana Bondar, Ioana Maria Cîmpan, Grigore Crăciun, Andrei Bolohan, Nicolae Adrian Moroşanu. Prezent la depunerea  candidaturilor, liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a subliniat faptul că oferta acestui partid pentru Suceava este una care nu a mai făcut politică, şi care „nu a mai purtat în spate greutatea cadavrelor anterioare”. „Suntem o formaţiune politică vine în faţa sucevenilor cu un candidat şi o echipă total nouă. Toţi sunt oameni noi, care nu au mai fost  implicaţi în politică, oameni care nu poartă în spate greutatea cadavrelor mandatelor anterioare”, a spus Popovici.

Candidatul PMP pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, a întărit spusele lui Cornliu Popovici, subliniind faptul că echipa sa de consilieri este o alternativă la clasa politică suceveană actuală, formată în primul rând din profesionişti, din toate domeniile de activitate.

”Am pornit la o luptă politică, nu discutăm de un război, şi chiar dacă această campanie electorală încă nu a început, apar tot felul de promisiuni, de la centrale termice gratuite la parcuri industriale, săli polivalente, care mai de care mai frumoase, pe care din patru în patru ani le reauzim. Eu şi echipa mea dorim să mergem la sufletul cetăţeanului, să avem grijă în primul rând de confortul acestuia”, a spus Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava