Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a semnat în cartea de onoare a primăriei din Manchester. El a iscălit în cartea de onoare după ce a discutat cu primarul orașului britanic, Eddy Newman, despre administrația locală, politică și fotbal. Marian Andronache a condus o delegație a primăriei Suceava, la Manchester, la conferinţa finală a proiectului „SMART IMPACT – Soluţii inovatoare pentru dezvoltare instituţională durabilă”, cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul de cooperare teritorială URBACT. În proiect sunt implicate 10 orașe europene. Viceprimarul Andronache a spus că municipalitatea suceveană a elaborat un Plan Integrat de Acțiune, document strategic ce va sta la baza obținerii de finanțări nerambursabile pentru proiecte viitoare.
„Municipiul Suceava a elaborat Planul Integrat de Acțiune, document strategic ce va sta la baza obținerii de finanțări nerambursabile pentru proiecte viitoare.
În acest sens, reamintesc faptul că Planul elaborat în cadrul proiectului EVUE – Vehicule electrice în Europa urbană, în anul 2012, finanțat prin Programul URBACT, a stat la baza obținerii finanțării nerambursabile pentru implementarea conceptului de electromobilitate, respectiv: infrastructură de încărcare, biciclete electrice și vehicule electrice”, a declarat Marian Andronache. El a adăugat că prin implementarea acestui proiect ,Municipiul Suceava a făcut un pas important spre dezvoltarea inteligență, urmând să continuăm cu implementarea acțiunilor cuprinse în Planul Integrat de Acțiune, astfel încât Suceava să devină un oraș “inteligent”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava