MOPAN Suceava

Mariana Moculescu (52 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a revenit în țară vara trecută, după aproape zece ani petrecuți pe meleaguri străine. În Italia, Mariana Moculescu părea că-și găsise fericirea în brațele lui Massimiliano Lorenzini (53 de ani), un italian putred de bogat. Nu a fost însă așa. Căci Mariana a cunoscut teroarea în Italia, potrivit click.ro.

Mariana Moculescu a povestit cu lux de amănunte coșmarul pe care l-a trăit în Italia cu ultimul ei iubit italian. Fosta soție a lui Horia Moculescu a fugit din Italia în iulie anul trecut, după ce ar fi fost amenințată cu moartea de italian. Deși o ceruse în căsătorie, acesta devenise în ultima vreme foarte agresiv. “A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. Am revenit în țară în luna iulie a anului trecut. Cred că am întâlnit în Italia cea mai toxică persoană din viața mea.”, a povestit Mariana Moculescu, la „Acces direct”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mariana-moculescu-amenintata-cu-moartea-de-fostul-iubit-italian-mi-pus-mana-gat-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava