Deputatul PSD de Suceava, dr. Maricela Cobuz, a susținut astăzi, în Ședința de Plen a Camerei Deputaților, o declarație politică pe tema ” Bunăstarea românilor – prioritate pentru Guvernul PSD”. Maricela Cobuz a precizat faptul că democrația și statul de drept nu trebuie sacrificate pentru jocul politic în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din acest an. România are nevoie de stabilitate politică. Ea a arătat că cetățenii români au nevoie de bunăstare economică, acces neîngrădit la educație, la sănătate, securitate și siguranță.
„Românii merită mai mult, așa cum am promis prin programul de guvernare al PSD: creșteri salariale, a pensiilor, a burselor pentru studenți, asigurarea la timp a subvențiilor pentru agricultură, dotări cu aparatură medicală performantă în spitale, screening-uri pentru depistarea bolilor oncologice, tratamente moderne de ultimă generație dar și construcția de spitale, școli și autostrăzi. Guvernul PSD a realizat aceste lucruri și continuă să realizeze politici bune pentru fiecare clasă socială.
Lupta dintre partidele politice parlamentare, difuzarea falselor informații și atacuri iminente la adresa instituțiilor și reprezentanților Guvernului României a condus la dezbinarea populației și ura între cetățenii români, cât și cei din diaspora”, a arătat deputatul PSD de Suceava. Maricela Cobuz a spus că premierul Viorica Dăncilă și cabinetul condus de aceasta continuă implementarea politicilor de guvernare în ciuda atacurilor nefondate ale opoziției. Cobuz a declarat că PSD este capabil să guverneze și singur asumându-și stabilitatea politică necesară României. „Românii nu mai vor o guvernare de dreapta, o nouă politică de austeritate a PNL-ului pentru fiecare clasă socială. Românii nu mai vor tăieri de salarii, de pensii, blocarea fondurilor europene, întârzierea plății subvențiilor pentru agricultură sau chiar diminuarea lor. România merită stabilitate și dezvoltare în sănătate, educație, infrastructură, economie, agricultură, scăderea inflației, a șomajului, scăderea ratelor la bănci, ceea ce INS deja a confirmat acest lucru. Opoziția, dar în mod special PNL, a criticat vehement Guvernul PSD și a prezentat cu răutate date despre economie, dar nu a venit niciodată cu un set de măsuri alternative sau un program de guvernare. Este ușor să critici, dar foarte greu să construiești”, a spus deputatul PSD de Suceava. Maricela Cobuz a mai adăugat că bunăstarea românilor trebuie să rămână o prioritate pentru orice partid aflat la guvernare, tocmai de aceea, premierul României, Viorica Dăncilă, a lansat Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor. Cobuz a spus că un acord între partidele politice parlamentare ar putea asigura continuarea creșterilor salariale, a pensiilor, sprijinirea IMM-urilor și în special a Programului Start Up Nation, program ce a înființat peste 17.000 de noi firme și a creat peste 35.000 de noi locuri de muncă. În final, deputatul PSD de Suceava, dr. Maricela Cobuz, a declarat că România nu este pregătită pentru o guvernare de dreapta, românii nu mai vor o nouă ”apocalipsă economică” marca PNL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava