Concert pascal
MOPAN Suceava

Vocea inconfundabilă, frumuseţea desprinsă parcă din basme şi viaţa tumultoasă au făcut din Maria Tănase o legendă. A cântat şi a iubit cu patimă, de parcă ar fi ştiut că, la doar 50 de ani, în ziua de 22 iunie 1963, firul vieţii ei se va rupe. Vineri, când se împlinesc 55 de ani de la moartea artistei, Click! îţi spune care au fost marile iubiri ale Mariei.

S-a spus despre ea că era o femeie care nu-şi refuza nimic, nici măcar capriciile amoroase de o noapte. Inima Mariei Tănase s-a frânt pentru prima dată la 16 ani. Fata care crescuse fascinată de cântecul popular şi care se furişa în cimitir să asculte bocitoarele a plecat de acasă înainte să termine liceul. S-a înscris la concursul de Miss România, dar n-a avut succes. S-a îndrăgostit însă de un medic, cu care a rămas însărcinată şi care a ajutat-o să întrerupă sarcina. Se spune că din cauza întreruperii de sarcină, Maria nu a mai putut avea copii, aceasta fiind marea suferinţă a vieţii ei, mai notează click.ro.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/marile-iubiri-ale-mariei-tanase-artista-avut-un-spirit-libertin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava