Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Almășan i-a oferit un răspuns acid lui Leonard Miron, după ce fostul coleg de la TVR a catalogat-o ca fiind o „hienă care a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență în TVR.”

„Cel care a emis acele mizerii este o persoană destul de discutabilă. Eu fac parte din categoria oamenilor care știu să separe valoarea profesională a individului de caracterul său.

Drept care, chiar dacă m-a dezamăgit în repetate rânduri, ca om ( și nu mă refer la relația cu mine, ci la tot parcursul său, în timp), nu-i voi nega niciodată calitățile. E adevărat, mi s-a părut de netolerat situația la care m-am și referit, de altfel, în editorialul meu – când lui Miron i s-a tolerat ( nu mă întrebați cum și de ce) să lucreze ca stewardesa și să ia bani de la TVR .”, a spus Marina Almășan pentru Fanatik, despre relația pe care a avut-o, de-a lungul timpului, cu Leonard Miron, cu care a fost o perioadă bună de timp colegă la TVR, potrivit click.ro.

Miron a spus și că „mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană”, iar Marina Almășan a luat atitudine și a dezvăluit acesta a încasat bani de la postul public de televiziune în perioada în care jobul lui nu se mai desfășura pe micul ecran, ci la bordul avioanelor, unde presta „ca stewardesă”. „Dragă Leonard Miron! (…) Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale ( hienă oportunistă) cel de al patrulea deceniu în TVR m-ar fi găsit, poate, ‘a butoane’ și nu ‘la munca de jos’?(..) .Leo, zău așa? Te iei de Andreea (n.r. Andreea Marin), măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care, o sută de ani de n-o mai vede publicul, tot știe de unde s-o ia?”, este o parte din mesajul Marinei Almășan, făcând referire și la acuzațiile pe care Miron i le-a adus și Andreei Marin, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/marina-almasan-dupa-acuzatiile-lui-leonard-miron-frustrat-mic-ce-esti-lucrai-ca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava