MOPAN Suceava

Marina Almășan a luat taurul de coarne și a adus câteva lămuriri în scandalul cremelor și gelurilor de duș din TVR, după scrisoarea Oanei Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație. Și pentru că acest subiect s-a aflat și pe agenda realizatorului tv Radu Banciu, vedeta TVR nu a ezitat să-l ia peste picior, potrivit click.ro.

Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de Administrație al TVR, le-a scris angajaților din postul public despre problemele pe care le-ar fi descoperit, la capitolul achiziții, dar și despre cum invitații ar fi plătiți să apară în emisiuni. Se pare că în Televiziunea Română au fost comandate creme pentru tonifiere şi volumul sânilor, sare de baie antistres, apă de gură, loţiuni de plajă şi pastile de somn contra unor sume mari de bani, conform sursei citate.

Cum majoritatea acestor achiziții aveau legătură cu emisiunea Marinei Almășan, realizatoarea de televiziune a venit cu precizări.”Să vă spun eu, așadar, ce e cu cremele astea care v-au scos pe dumneavoastră din minți! Nu de alta, dar au o legatură directă cu echipa mea și emisiunile noastre, și , mai mult, dat fiind că dezinformarea despre TVR e în floare, n-aș vrea ca lumea să creadă, grație dvs, că noul președinte al TVR, fiind femeie, și-a comandat, pentru tot mandatul, creme pentru corp și spumante pentru baie! (…)”, a scris Marina Almăşan weekend-ul acesta, pe site-ul femeide10.ro.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/marina-almasan-il-ia-peste-picior-pe-banciu-scandalul-cremelor-din-tvr

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava