Concert pascal
MOPAN Suceava

Marina Almășan se declară o «feministă convinsă», cu toate acestea îi ia apărarea George Buhnici, pentru discursul său în care a criticat femeile supraponderale care «îndrăznesc» să poarte costum de baie la plajă, în ciuda kilogramelor în plus. Almășan susține declarațiile lui Buhnici, iar argumentele fostei prezentatoare TV sunt halucinante, notează click.ro.

Marina Almășan este o cunoscută jurnalistă, actualmente redactor pentru o publicație dedicată femeilor, însă, în mod surprinzător susține afirmațiile lui George Buhnici despre maniera în care femeile supraponderale ar trebui să se prezinte atunci când merg pe litoral. «Colegul meu de breaslă a măsurat ( cântărit! – în cazul nostru?) de 7 ori și a taiat o dată. În carne vie! De fapt, în “cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținandu-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului ( cândva) frumos , care, neținand cont de “ imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere.» a declarat cu convingere Marina Almășan, conform sursei citate

Fosta prezentatoare TV a publicat chiar și câteva imagini rare de arhivă, realizate chiar de regretatul Victor Socaciu, în care Almășan apare în costum de baie, în Costinești.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marina-almasan-sare-in-apararea-lui-buhnici-641317.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava