Concert pascal
MOPAN Suceava

Mario Fresh a fost invitatul lui Marius Manole în emisiunea online „Întrebarea mesei rotunde” și a făcut față cu brio tirului de întrebări. Iubitul Alexiei Eram a vorbit și despre despărțirea cu scandal de părinții „adoptivi” Alex Velea și Antonia, dar a spus și ce femeie din showbiz i-ar fi plăcut dacă nu ar fi existat Alexia.

Artistul a povestit despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării. “Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, spune Mario, potrivit click.ro. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: “Oricum nu am mai colaborat bine”.

Mario a detaliat momentul în care Alexia Eram l-a prezentat părinților ei, celebra știristă de la PRO TV Andreea Esca și șarmantul om de afaceri Alexandre Eram: “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex”, a declarat Mario, confirmând, astfel, că relația lui cu Alexia nu e nici pe departe la final, mai scrie aceeași sursă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mario-fresh-dezvaluiri-savuroase-din-casa-socrilor-esca-eram-nu-mi-fost-frica-de

Mario Fresh, dezvăluiri savuroase din casa "socrilor" Esca-Eram: «Nu mi-a fost frică de Andreea, cât mi-a fost de domnul Alex», 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava