Concert pascal
MOPAN Suceava
În mare parte a carierei sale, Marius Nicula alias „Mario Joy” s-a concentrat  mai mult pe parte de compozitie si munca in studio unde a participat  alaturi de artisti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider si multi altii la o serie de hituri ce au aparut pe piata. A avut totusi un moment in viata cand a hotarat sa lanseze  o piesa ca si artist interpret,  moment ce s-a petrecut  in anul 2010 cu piesa intitulata  „Vejo Bonito„. Atunci a cunoscut pentru prima oara succesul si gustul concertelor , piesa devenind hit in mai multe tari precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.
       In anii ce au urmat, dupa o serie de  piese lansate,  artistul a hotarat  sa revina la munca de compozitor. S-a pregatit temeinic, s-a perfectionat alaturi de echipa „JHaps Records”,  echipa de unde a plecat si hitul „Bilionera” cu peste 80 milioane de vizualizari, astazi venind in atentia publicului  cu o compozitie proprie intitulata „Nada Más” . Piesa a fost finalizata in materie de orchestratie/mix/master  in studiourile casei de discuri „JHaps Records” de catre inginer Pal Claudiu Ramon si Andrei Murariu.
      Piesa suna a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia si Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul „Mario Joy” inainte de lansarea oficiala.
Mario Joy – Nada Más
Facebook
Mario Joy lanseaza noul hit "Nada Más", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava