Concert pascal
MOPAN Suceava

Cum anul 2013 a inceput cu un album pentru Marius Matache, iata ca este momentul sa aduca „HOINAR prin Piata Matache” si la Suceava, astfel ca pe 25 mai, incepand cu ora 21:00, va asteptam la Talciocul Cultural. Intrare libera!

Primul sau material discografic contine 13 piese, iar Suceava este orasul cu numarul 13 unde el va fi lansat. Nu va temeti, 13 pare sa fie norocos pentru Marius.

„Suceava are o insemnatate speciala pentru mine, deoarece La Fieraria din Cetatea de Scaun a Moldovei am sustinut primul meu concert de unul singur intr-un club din afara Bucurestiului.

Mai cantasem singur, dar alaturi de Tapinarii, de Gashkademia de Folk sau alaturi de Imperfect. Acum eram eu singur si trebuia sa cant cel putin 90 de minute unui public care nu ma cunostea. Pare sa fi fost de bun augur, pentru ca au urmat, in timp, alte doua concerte acolo, dar si multe altele in alte orase.

Era clar, Suceava ma adoptase, au urmat si doua prezente la festivalul de folk La Suceava, In Cetate si la alte evenimente.”
(http://www.mariusmatache.ro/concerte-la-tecuci-piatra-neamt-si-suceava/)

La realizarea orchestrațiilor au colaborat Daniel Iancu (voci, block-flute), Mădălin Giambașu (chitară), Ovidiu Mihăilescu (chitară), Radu Tudoroiu (percuție), Ștefan Crăciun (chitară solo), Petre Ciobanu (pian, orchestrații auxiliare – bass, tobe, instrumente de suflat, percuții). Masterizarea albumului a fost realizată de Adrian Stavian. Printre textieri se numără, în afară de subsemnatul, Loredana Tudor-Tomescu, Lucian Avramescu, Ovidiu Mihăilescu, Liviu-Florian Jianu, Laurențiu Ghiță.

Unde a mai lansat: Mediaș, Gura Humorului, București, Iași, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Lugoj, Reșița, Lehliu-Gară. Urmează Tecuci (17 mai), Piatra Neamt (18 mai), Suceava (25 mai).

Prietenii albumului: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, ForeverFolk, Blogal Initiative, Salvați Copiii

Si drept dedicatie va oferim piesa „Sobita” filmata La Fierarie https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EdZz1yk5WlA

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava