Concert pascal
MOPAN Suceava

Puțini spectatori au înfruntat frigul crâncen al zilei de sâmbătă 24 februarie pentru a urmări pe viu primul meci oficial al Forestei Suceava din 2018, adversara gazdelor fiind Dacia Unirea Brăila. Organizatorii s-au străduit din răsputeri să asigure condiții decente de joc după ninsoarea din noaptea precedentă partidei, ba chiar au primit o mână de ajutor și de la unul din observatorii disputei, însă și așa întâlnirea a început cu 25 de minute întârziere.
Totuși, la final s-a meritat de degerat în tribunele de pe stadionul ”Areni”, Foresta Suceava reușind o victorie mare în prelungirile meciului cu brăilenii prin golul marcat de Marius Matei.
Jocul dintre suceveni și dunăreni a fost influențat în mare parte de starea terenului acoperit cu zăpadă. Spre surprinderea tuturor, cei care s-au adaptat mai bine la suprafața de joc au fost oaspeții, ei reușind mai multe acțiuni periculoase în prima parte a meciului. Brăilenii au ratat o ocazie monumentală după un luft al fundașului Konate, în rest foarte util, iar apoi au avut și o bară la lovitura de cap a lui Pop. A fost 0-0 la pauză, sucevenii fiind periculoși în ofensivă doar prin șarjele lui Cerlincă.


În partea secundă a partidei dintre Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, cum terenul s-a mai ”dezmorțit” puțin, disputa a devenit una de luptă. Nu au fost realizări deosebite în atacul celor două echipe, dar tot brăilenii au fost mai periculoși. Atunci când nimeni nu se mai aștepta, spectatorii suceveni fiind mulțumiți și cu remiza, Cerlincă îl vede liber pe vârful de atac Marius Matei, care, deși nu a avut nici măcar o jumătate de ocazie de gol în tot meciul, îl lobează în stil de mare jucător pe portarul Botaș și aduce victoria echipei sale Foresta Suceava. Publicul a uitat de frig și a izbucnit în urale dovedind faptul că dorește ca Suceava să aibă echipă în eșalonul secund al fotbalului românesc. A fost un succes norocos, dar meritat pentru efortul depus de toți cei implicați în fotbalul sucevean.

Foresta Suceava: Began – Secrier – Opriş, Konate, Muşea, Musea, Cerlincă, Vl. Stănescu, Kharoubi, Renquin, M. Matei (cpt.).
Rezerve: Ursache – Sumanariu, O. Onofraş, Mateciuc, D. Nedelcu, Lupuşor, Movsesyan.
Antrenor: Florentin Petre
Dacia Unirea Brăila: Botaş – Gab. Niţă, Ţăranu, Hamza, Nicola – Stănciulescu (cpt.), Anghelina, A. Manea, Vitan – Ol. Bucur, Al. Pop.
Rezerve: Olaru – Gîţ, Ciucureanu, M. Dima, Olenic, Banyoi, Ghiocel
Antrenor: Alin Pânzaru
Stadion: Areni (Suceava);
Arbitru: Cristian Codrea (Baia Mare); Asistenţi: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) şi Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare).

Rezultate consemnate în etapa a XXII-:
Foresta Suceava – Dacia Brăila    1-0
Ştiinţa Miroslava – FC Argeş    2-3
Pandurii Tg.Jiu – Metaloglobus Bucureşti    1-0
UTA Arad – Academica Clinceni    1-3
Sportul Snagov – Ripensia Timişoara    1-1
ASU Poli Timişoara – Chindia Târgovişte    1-2
Luceafărul Oradea – ASA Tg.Mureş 3-0
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni    0-3
Din etapa a XXII-a au mai rămas de jucat partidele, CS Afumaţi – CS Baloteşti, Dunărea Călăraşi – Hermanstadt Sibiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava