Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de senator în colegiul nr. 4 Rădăuţi – Siret, Marius Vatavu, a anunţat că protecţia veniturilor cetăţenilor va fi unul dintre proiectele pe care şi le va asuma în calitate de viitor parlamentar. Marius Vatavu a spus că „protecţia veniturilor cetăţenilor” este cel de-al treilea pilon al programului său politic, intitulat „Siguranţa zilei de mâine pentru tine”, până în momentul de faţă el prezentând primii doi piloni, respectiv „Creşterea încrederii în institutiile publice, şi „Creşterea gradului de siguranţă în societate”.

Candidatul ARD în colegiul nr. 4 de Senat a explicat că „Protectia veniturilor cetatenilor” reprezintă condiţia absolut necesară pentru ca cetăţeanul să aibă o siguranţă a zilei de mâine. „Preţurile alimentelor şi utilităţilor au crescut consistent în ultimele 6 luni, scăzând serios nivelul de trai a populaţiei, în special pentru pensionari”, a spus Vatavu. El a adăugat că o măsură urgentă de atenuare a acestei lovituri pe care oamenii au primit-o este indexarea prin lege a pensiilor şi salariilor cu inflaţia, „

şi să eliminăm sintagma în legătura cu aceasta chestiune”. Marius vatavu consideră că este de neacceptat ca un stat să nu-şi poată plăti pensiile şi salariile. „În condiţiile în care veniturile din taxe şi impozite la buget, sau veniturile din alte surse, fonduri europene, investiţii străine directe, nu cresc suficient veniturile totale la buget nu este nici o ruşine să acoperi cheltuielile sociale prin împrumuturi din surse externe. Cred că le datorăm acest lucru celor care 30- 40 de ani au contribuit la bugetul de stat. Pe de alta parte, nu sunt de acord cu creşterea exponenţială şi nesustenabila a cheltuielilor sociale”, a declarat candidatul ARD. Marius Vatavu a spus că are convingerea că echipa  ARD-ului, aşa cum şi-a respectat promisiunile de a face proiecte importante de infrastructură în Suceava, precum şosele de centură  ale Sucevei su modernizarea aeroportului, , „la fel îşi va respecta promisiunea şi când va fi vorba de veniturile cetăţenilor”.

„Ca şi punct de vedere personal, consider că cine nu este pregătit să susţină această variantă minimă de pachet social se încadrează în afara cerinţelor majorităţii electoratului. Participarea lui este ilegitimă deoarece cea mai importantă calitate, cea de „reprezentare a interesului cetăţeanului”, nu este îndeplinită”, a încheiat Marius Vatavu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava