MOPAN Suceava

De-a lungul acestei luni de campanie electorală care se încheie peste 2-3 zile, am constatat că am fost singurul dintre candidații pe acest colegiu care și-a prezentat în mass-media propriul program politic.
Îi inteleg, îi incearcă timiditatea specifică începutului de activitate politică. Poate din această cauză nu e bine să arzi etape,trebuie să încerci să ai pentru început o funcție de consilier local apoi o funcție în administrația județeană, poate și o experiență în administrația centrală iar apoi, o candidatură la functia de Senator va veni ca un lucru firesc, perfect legitim.
Eu înțeleg că dacă ești din Brăila , cum este contracandidatul meu de la USL sau dacă ești din Botoșani cum este contracandidatul meu de la Partidul lui Diaconescu nu simți un impuls de ați asuma public, în mass-media, un legămînt pe care să îl faci cu acest pâmînt și cu oamenii de aici. Or eu, născut și trăit pe aceste meleaguri binecuvantate de Dumnezeu, Bucovina, simt ca am o datorie nativă de a fi la înalțimea așteptărilor oamenilor din această zonă.
Vreau totuși să-i felicit pentru faptul că, în teritoriu, au abordat cu decență campania electorală și mă declar multumit de faptul că am avut contracandidați cu un comportament electoral elegant.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava